Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Mayıs 2024 - 21:57 Yorum: 0

Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 1 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Alanyaspor, Akdeniz derbisinde sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.Maçtan dakikalar (İkinci yarı)60. dakikada Safuri’nin ceza sahası dışından şutunda kaleci Yusuf topu kont...

Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 1 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Alanyaspor, Akdeniz derbisinde sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
60. dakikada Safuri’nin ceza sahası dışından şutunda kaleci Yusuf topu kontrol etti.
80. dakikada Safuri’nin sağ kanattan ortasına Adam Buksa arka direkte kafayı vurarak topu ağlara gönderdi. 1-1

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy
Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Lima, Aliti (Fatih Aksoy dk. 75), Janvier, Novais (Sisto dk. 75), Eduardo (Augusto dk. 68), Efecan Karaca (Fer dk. 45), Yusuf Özdemir, Hwang Ui-Jo (Anderson dk. 75)
Yedekler: Ertuğrul Taşkıran, Ahmed Hassan, Richard, Mert Torlak, Yunus Bahadır
Teknik Direktör: Fatih Tekke
Antalyaspor: Ataberk Dadakdeniz, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Gerxhaliu, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek (Ufuk Akyol dk. 76), Safuri, Milosevic (Emre Uzun dk. 68), Larsson, Buksa
Yedekler: Kağan Arıcan, Doğukan Özcan, Muhammed Özkul, Burak İngenç, Naldo, Harun Toprak
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
Goller: Hwang Ui-Jo (dk. 3) (Alanyaspor), Buksa (dk. 80) (Antalyaspor)
Sarı kart: Veysel (Antalyaspor)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu