Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 09 Şubat 2023 - 13:48 Yorum: 0

Trendyol’dan depreme bölgesine yapılan yardım hakkında açıklama

ticaret platformu, Kızılay ve Ahbap koordinasyonunda bölgeye şimdiye kadar 100 milyon TL'den fazla bağış topladığını duyurdu.

Trendyol’dan depreme bölgesine yapılan yardım hakkında açıklama

ticaret platformu, Kızılay ve Ahbap koordinasyonunda bölgeye şimdiye kadar 100 milyon TL'den fazla bağış topladığını duyurdu.

E- ticaret platformu Trendyol, deprem bölgesine yaptığı yardımlar hakkında şu açıklamayı yaptı:

'Ticaret Bakanlığımızın başlattığı Deprem Yardımlaşma Seferberliği kapsamında, müşterimizin platformumuzdan verdiği yardım amaçlı temel ihtiyaç malzemesi siparişlerini AFAD koordinasyonunda, herhangi bir ticari kar gütmeksizin, komisyonsuz, kargo ücretsiz ve indirimli olarak deprem bölgesine ulaştırıyoruz. Kullanıcılarımız kampanyaya 102 milyon TL değerinde katkı sağladılar.

Trendyol platformunda kullanıcılarımıza sunduğumuz ve tüm ülkelerden erişim sağladığımız dijital destek kartları ile Kızılay ve Ahbap koordinasyonunda bölgeye şimdiye kadar 100 milyon TL'den fazla bağış topladık.

Trendyol yardım tırlarımız ilk gün AFAD koordinasyonunda yola çıktı. Dün 40 bin kışlık kıyafet, 300 gazlı soba, 3 bin çocuk bezi, 6 bin deterjan, 12 bin ıslak mendil, bin 200 hijyenik ped, 1000 ufo ısıtıcı, 250 kişilik sıcak yemek, 26 ton suyu bölgeye sevk ettik.

Önceki gün de 95 bin kışlık kıyafet, 57 bin kuru gıda, 30 bin battaniye, 13 bin yastık, 5 bin yorgan, 2 bin 200 adet jeneratör, bin 100 akülü-elektrikli kırıcı, 700 akü ve şarj cihazı, bin 30 yatak, 9 bin powerbank, 3 bin 300 gazlı soba, 2 bin 900 ufo, 10 bin çocuk botu, 15 bin kumanya, 4 bin sıcak yemek, 4 bin 500 ekmek, 52 bin su, 74 bin iş eldiveni, 750 iş ayakkabısı, 3 bin 604 benzinli ağaç testeresi, 800 yağmurluk, bin 370 uzatma kablosu, bin 335 iş çizmesi, 2 bin bebek bezini uçakla afet bölgesine ulaştırdık.

Yerel yönetimlerle koordinasyon halinde, Trendyol Go olarak afet bölgesine 4 bin 250 kişilik yemek ve 2 bin kumanya dağıttık. 24 bin adet ek kumanya da Kahramanmaraş'a gönderilecektir.

Platform kurallarımız gereğince fahiş fiyat uygulandığı sistem tarafından tespit edilen ya da müşteri şikayeti ile kontrol edilen ürünleri kapattık.

Bölgedeki 7 bin 600 satıcımızın ve Trendyol Ekspress taşıyıcı iş ortaklarımızın hakediş vadelerini erkene çektik ve bugün ödemelerini yaptık.'

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber