Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 24 Şubat 2022 - 16:33 Yorum: 0

Tribünden inip top toplayıcısına saldırdı

TFF 2. Lig'de Bodrumspor, konuk ettiği Sivas Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, ligde 3. sıraya yükseldi.

Tribünden inip top toplayıcısına saldırdı

TFF 2. Lig'de Bodrumspor, konuk ettiği Sivas Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, ligde 3. sıraya yükseldi. Maçta Sivaslı taraftar sahaya girip top toplayıcıya saldırınca ortalık karıştı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'taki Bodrumspor, lig üçüncüsü Sivas Belediyespor'u konuk etti. Pazar günü Bodrum İlçe Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Yeşil-beyazlı taraftarların maç boyunca takımlarını destekledikleri müsabakanın ilk yarısında gol olmadı. 79. dakikada Burhan Eşer'in attığı golle Bodrumspor 3 puana ulaştı. Bu skorla birlikte Bodrumspor, ligde 3. sıraya yükselerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Ortalık karıştı

Öte yandan maçın sonlarına doğru hakem top toplayıcı görevliyi topu geç verdiği gerekçesiyle tribüne göndermek istedi. O esnada Sivaslı bir taraftar sahaya girip top toplayıcıyı darp etti. Olayı fark eden Bodrumlu taraftarlar da Sivaslı taraftarlara saldırınca ortalık bir anda karıştı. Yaşanan olay sonrası çevik kuvvet Sivaslı taraftarların önünde önlem aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber