Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Mayıs 2024 - 23:02 Yorum: 0

TRT personellerinden Türk Sanat Müziği Korosu

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (TRT) kuruluşunun 60’ıncı yılı, TRT personellerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu konseriyle kutlandı.Türkiye’nin ilk Devlet kanalı TRT, kuruluşunun 60’ıncı yılını personelleriyle beraber kutl...

TRT personellerinden Türk Sanat Müziği Korosu

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun (TRT) kuruluşunun 60’ıncı yılı, TRT personellerinden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu konseriyle kutlandı.
Türkiye’nin ilk Devlet kanalı TRT, kuruluşunun 60’ıncı yılını personelleriyle beraber kutladı. Tamamı TRT personellerinden oluşan ’Türk Sanat Müziği TRT Personel Korosu’ söyledikleri Türk Sanat müziği eserleri ile izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Çankaya ilçesinde bulunan TRT Arı Stüdyosu’nda gerçekleştirilen konseri izlemeye çok sayıda TRT personeli ve vatandaş geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu