Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Mart 2023 - 12:24 Yorum: 0

Tunceli’de çaya uçan araçtaki ikinci kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Tunceli'de kullandıkları araçları Pülümür Çayı'na uçan çiftin cansız bedenlerine, birbirlerine yaklaşık 8 kilometre mesafede ulaşıldı.

Tunceli’de çaya uçan araçtaki ikinci kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

Tunceli'de kullandıkları araçları Pülümür Çayı'na uçan çiftin cansız bedenlerine, birbirlerine yaklaşık 8 kilometre mesafede ulaşıldı.

Kaza, Tunceli-Pülümür Kara Yolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Giresun'dan gelip Elazığ'a giden Ülkü ve Yusuf Yılmaz'ın içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Pülümür Çayı'na uçtu. Uzun süre araçta bulunan karı-kocadan haber alınamaması üzerine yakınları, jandarma ve AFAD ekiplerine başvurdu. Ekiplerin çay boyunca yaptığı çalışmada, Ülkü Yılmaz'ın cesedi Pülümür Kara Yolu Rabat mevkiinde su kıyısında bulundu. Çalışmalarını sürdüren ekipler, Yusuf Yılmaz'ın cansız bedenine ise 8 kilometre aşağıda ulaştı. AFAD ve jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Yusuf Yılmaz'ın cansız bedeni de sudan çıkarıldı.

Çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere ambulansla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber