Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 29 Ocak 2023 - 11:23 Yorum: 0

Tunceli’de koruma altında bulunan su samuru görüntülendi

Tuncelide koruma altında bulunan su samuru, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Tunceli’de koruma altında bulunan su samuru görüntülendi

Tuncelide koruma altında bulunan su samuru, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği (IUCN) tarafından nesli tükenmek üzere olduğu belirlenen hayvanlar kategorisinde yer alan su samuru, Tunceli'nin Mazgirt İlçesi Dedebağ (Bağın) köyünde bulunan kaplıcada görüntülendi. Kar yağışına aldırmadan bir süre kayalık alanda duran su samuru, daha sonra çaya dalarak gözden kayboldu.

Kaplıcada bulunduğu esnada Peri Çayında kayalığın üzerinde duran samurunu fark ettiğini dile getiren Hasan Aydın, "Koruma altında ve özel bir tür olduğunu biliyordum. Ancak kendini sık göstermiyor. Böylesi özel canlılara denk gelmek heyecan verici. İnsanlar bu güzelliklere sahip çıksınlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber