Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:15 Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı21:13 Çanakkale’de 17’si çocuk 40 kaçak göçmen kurtarıldı21:11 Cips paketlerine sakladıkları uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı21:09 Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 19 gözaltı21:08 Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı20:57 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı
Asayiş 26 Mayıs 2016 - 17:18 Yorum: 0

Tunceli’deki Çatışmada Yaralanan Asker Kurtarılamadı

Tunceli'de teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan iki askerden, kalbi duran ve yeniden hayata döndürülen bir asker, getirildiği Elazığ'da yapılan...

Tunceli’deki Çatışmada Yaralanan Asker Kurtarılamadı

Tunceli'de teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan iki askerden, kalbi duran ve yeniden hayata döndürülen bir asker, getirildiği Elazığ'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 2 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Kalbi duran yaralı askerlerden 1'i, yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürülmüş ve ardından yaralılar helikopterle getirildikleri Elazığ Asker Hastanesi'nden Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Yaralılardan, olay yerinde yapılan müdahale ile yeniden hayata döndürülen uzman çavuş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Diğer yaralanın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, hastaneye gelerek, yaralı askerin durumu ile ilgili bilgi aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber