Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Haziran 2023 - 06:36 Yorum: 0

Brüksel’de polis teyakkuzda

Belçika’nın başkenti Brüksel’de şehir merkezinde bazı yerlerde olaylar çıktığı ve polisin büyük bir grupla sokağa indiği bildirildi.Fransa’da 17 yaşındaki bir gencin polis tarafından ateş edilerek öldürülmesi üzerine başlayan olaylar d...

Brüksel’de polis teyakkuzda

Belçika’nın başkenti Brüksel’de şehir merkezinde bazı yerlerde olaylar çıktığı ve polisin büyük bir grupla sokağa indiği bildirildi.
Fransa’da 17 yaşındaki bir gencin polis tarafından ateş edilerek öldürülmesi üzerine başlayan olaylar devam ederken Belçika’da da benzer olayların çıktığı bildirildi. Ülkenin önde gelen basın kuruluşları tarafından yayınlanan haberlere göre Brüksel’in şehir merkezinde bulunan Anneessens hafif raylı sistem durağı etrafında bir grup genç tarafından karton yığınlarının ateşe verildiği, bir aracın da bu esnada yanmaya başladığı, bunun üzerine başkent polisinin büyük bir ekiple bölgeyi ablukaya aldığı aktarıldı.
Konuya ilişkin olarak basına bilgi verdiği bildirilen Bruxelles-Capitale/Ixelles asayiş bölgesi sözcüsü Ilse Van de Keere’in yaşanan olayların Fransa’daki olaylar sonrasında sosyal medyada yapılan yoğun çağrılar sonucu başladığı ve polisin şu ana kadar en az 10 kişiyi gözaltına aldığını belirttiği aktarıldı.
Brüksel’de yaşanan hareketlilik üzerine yoğun güvenlik önlemleri alan polisin olası bir gerginliği önlemek için yoğun bir şekilde sokaklarda olmaya devam etmesi bekleniyor. Öte yandan Brüksel Bölgesi toplu ulaşım işletmesi STIB’in olası risklere karşı Anneessens durağı ve çevresinde otobüs ve tramvay seferlerini durdurduğunu duyurdu. Şu ana kadar olaylar kapsamında bir otomobilin yanarak kullanılmaz hale geldiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber