Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Mayıs 2024 - 17:47 Yorum: 0

"Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara’da devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara’da devam ediyor.Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Ankara’ya özgü yemekler ve yöre...

'Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri Ankara’da devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri Ankara’da devam ediyor.
Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında, Ankara’ya özgü yemekler ve yöresel tatlar tanıtılırken Ankara kurusu, domates kurusu, erişte gibi ürünler de satışa sunuldu.

Gölbaşı Belediyesi Türk Mutfağı Haftası’nda
Gölbaşı’nın yöresel lezzetleri, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde tanıtılıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara’ya ait geleneksel ve coğrafi işaretli ürünlerin de tanıtıldığı etkinlikte Ankaralılarla bir aradaydı. Program kapsamında Gölbaşı standında “Geleneksel Sunum ile Etli Pilav” hazırlanarak etkinliği ziyaret eden vatandaşlara ikram edildi. Başkan Odabaşı, ilçe stantlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Zengin mutfak kültürü
Başkan Odabaşı etkinlikle ilgili, "Ankara’mızın eşsiz lezzetlerini ve coğrafi işaretli ürünlerimizi her yerde tanıtmak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bu tür etkinlikler, geleneksel mutfak kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına önemli bir fırsat sunuyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu