Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 18:13 Yorum: 0

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü

ERZURUM (AA) - Vali Ahmet Altıparmak, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Altıparmak, mesajında, 4-10 Nisan tarihlerinin "Polis Haftası", 10...

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü

ERZURUM (AA) - Vali Ahmet Altıparmak, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altıparmak, mesajında, 4-10 Nisan tarihlerinin "Polis Haftası", 10 Nisan gününün de "Polis Günü" olarak kutlandığını belirtti.

Kanun hakimiyetini sağlama ve suçlularla mücadele gibi önemli bir görevi yerine getirerek, toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis eden polis teşkilatının, bu anlamlı hafta ve gününün, İl Emniyet Müdürlüğünün organizasyonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade eden Altıparmak, etkinliklerde polis-halk işbirliğinin sağlanması, bu mesleğin ve yapılan hizmetlerin toplum yaşamı için öneminin vurgulanması gerektiğini belirtti.

Bu hizmetin daha çağdaş ve verimli şekilde verilebilmesi için polislere mesaj verilmesi bakımından da düzenlenen etkinliklerin büyük önemi bulunduğunu belirten Altıparmak, şunları kaydetti:

"Polis teşkilatımız, 170 yıldan beri bu anlamlı görevi başarıyla yerine getirmek suretiyle Türk milletinin tüm bireylerinin gönlünde hakettiği yeri almış bulunmaktadır. Emniyet teşkilatımızın, polis-halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle başarıyla yerine getireceğine içtenlikle inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber