Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Ağustos 2023 - 23:58 Yorum: 0

Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti

Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’da 82 yaşında hayatını kaybetti.Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’nın Toronto kentinde 82 yaşında hayatını kaybetti. Koray’ın kızı Damla Koray, babasının ölümünü duy...

Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti

Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’da 82 yaşında hayatını kaybetti.
Türk rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray, Kanada’nın Toronto kentinde 82 yaşında hayatını kaybetti. Koray’ın kızı Damla Koray, babasının ölümünü duyurarak, “Türk rock müziğinin babası Erkin Koray, 82 yaşında Toronto’da vefat etti. Şu anda bir tören düzenlemeyeceğiz, ancak hayranları ve arkadaşları için bir toplantı duyurulacak. Bu hayatımın en zor günü olduğu için nazik mesajlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber