Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 13 Eylül 2022 - 11:48 Yorum: 0

Türk Telekom’un Kenan İmirzalıoğlu’yla çektiği yeni reklam yayınlandı

Türk Telekom, marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı "Muhatabı Var" reklam serisinin ikinci filmini yayınladı.

Türk Telekom’un Kenan İmirzalıoğlu’yla çektiği yeni reklam yayınlandı

Türk Telekom, marka yüzü Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı "Muhatabı Var" reklam serisinin ikinci filmini yayınladı. Reklam filminde, dijital kanallardan çağrı merkezine, ülkenin 81 ilindeki mağazalarından saha ekiplerine "Türkiye'nin dört bir yanında, muhatabınız yanınızda" mesajı verilerek şirketin milyonlarca kişiye sunduğu hizmeti anlatılıyor.

Türk Telekom, kolay ulaşılabilir ürün ve hizmetlerini Kenan İmirzalıoğlu'nun rol aldığı "Muhatabı Var" reklam serisiyle anlatmayı sürdürüyor. Serinin yeni reklam filminde, şirketin Türkiye'nin 81 ilinde uçtan uça sağladığı iletişim hizmetleri ile dijital kanallara, çağrı merkezi ve saha ekiplerinin çalışmalarına dikkat çekilerek, 7/24 erişilebilir müşteri deneyiminin önemi vurgulanıyor.

Memleketin her evi eşit mesafede

Filmde, şirketin müşterilerine kaliteli, yüksek hızlı, güvenli internet deneyimi sağlamasının yanı sıra okula dönüş öncesi eğitimden, iş süreçlerinin uzaktan yönetilmesine kadar Türkiye'nin uçtan uca dijitalleşmesine katkıları vurgulanıyor. "Türk Telekom'u var, muhatabı var" sloganı ile şirketin müşterilerinin yanında olduğu mesajı veriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber