Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Kasım 2022 - 16:08 Yorum: 0

Türk ve Batı Müziği eserleri Ziya Taşkent’te dinlenecek

Sakarya Büyükşehir Kasım kültür sanat etkinlikleri 28 Kasım Pazartesi günü Kent Orkestrası'nın Türk ve Batı Müziği'nin seçkin parçalarından oluşan...

Türk ve Batı Müziği eserleri Ziya Taşkent’te dinlenecek

Sakarya Büyükşehir Kasım kültür sanat etkinlikleri 28 Kasım Pazartesi günü Kent Orkestrası'nın Türk ve Batı Müziği'nin seçkin parçalarından oluşan dinleti programı ile devam edecek. Etkinlik Ziya Taşkent Konser Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri Kent Orkestrası tarafından gerçekleştirilecek dinleti programı ile devam edecek. 28 Kasım Pazartesi günü Ziya Taşkent Konser Salonu'nda düzenlenecek etkinlikte Türk ve Batı Müziği eserlerinden oluşan seçkiyi dinleyicilerin beğenisine sunacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada saat 19.00'da başlayacak olan müzik programına tüm sanatseverlerin davetli olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber