Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 08 Kasım 2023 - 10:38 Yorum: 0

Türk yazılımcılar hazırladı, ABD’de 750 proje içinde 2’nci oldu

Türk yazılımcılar tarafından hazırlanan EKİD Anaokulu uygulaması, ABD’nin New Hampshire eyaletinde düzenlenen "PitchFork Challenge" final yarışmasında 750 proje içinde 2’nci seçilerek büyük bir başarıya imza attı.Türk yazılımcılar, oku...

Türk yazılımcılar hazırladı, ABD’de 750 proje içinde 2’nci oldu

Türk yazılımcılar tarafından hazırlanan EKİD Anaokulu uygulaması, ABD’nin New Hampshire eyaletinde düzenlenen "PitchFork Challenge" final yarışmasında 750 proje içinde 2’nci seçilerek büyük bir başarıya imza attı.
Türk yazılımcılar, okul öncesi eğitimde ihtiyaçlara yönelik geliştirdikleri EKİD Anaokulu uygulaması ile büyük bir başarıya imza attı. EKİD, 28 Eylül tarihinde ABD’nin New Hampshire eyaletinde düzenlenen PitchFork Challenge final yarışmasında 750 proje içinde 2’nci seçildi. EKİD uygulaması, yazılım alanında değerlendirilen projeler içerisinde kullanıcı dostu, güvenlik, esneklik, tasarım, test edilebilirlik, izlenebilirlik, açıklık ve yapı, ölçeklendirme ve referanslar kategorilerinde açık ara farkla dünyada yüzlerce uygulamanın önüne geçti.

EKİD dünyanın dört bir yanında eğitim kurumları tarafından kullanılıyor
2012 yılından bu yana alanında uzman yazılımcı bir kadro tarafından geliştirilmekte olan EKİD uygulaması, dünyanın dört bir yanında binlerce eğitim kurumu tarafından kullanıyor. EKİD uygulaması, anaokulu, kreş ve gündüz bakımevlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelleştirilmiş bir yazılım sistemi olarak ön plana çıkıyor. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayardan erişim sağlanabilen uygulama, kullanıcılarına önemli kolaylıklar sağlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber