Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Mayıs 2024 - 14:46 Yorum: 0

Türkeli’de ’Orman Benim’ kampanyası

Sinop’un Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.Türkeli ilçesinde orman yangınlarının önlenmesi, yangın sayılarının ve şiddetinin azaltılarak çevreye olan zararı...

Türkeli’de ’Orman Benim’ kampanyası

Sinop’un Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.
Türkeli ilçesinde orman yangınlarının önlenmesi, yangın sayılarının ve şiddetinin azaltılarak çevreye olan zararın en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla "Orman Benim" kampanyası düzenlendi.
Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde aynı anda başlattığı “Orman Benim” etkinliği Türkeli ilçesinde de gerçekleştirildi.
Türkeli Kaymakamlığı koordinesinde Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Düzler köyü Yılanlık mevkiinde düzenlenen etkinliğe, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkanı Veysel Şahin, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen kampanya ile ormanlar, yerleşim yerleri ve tarım alanları yangınlara karşı daha dayanıklı hale getirilerek, vatandaşlarda temiz orman hassasiyeti oluşturulması hedefleniyor.
Kampanya kapsamında, yangın öncesi önleyici tedbirler çerçevesinde, Düzler köyü Yılanlık mevkisi orman yangınına neden olabilecek yanıcı maddelerin temizlenmesi çalışması gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber