Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 05 Temmuz 2023 - 12:18 Yorum: 0

Otobanda facia.. Önce çarptığı yaya, sonra doğum gününe giden genç hayatını kaybetti

Bursa’da otobanda hızla gelen motosikletin çarptığı yaya kadın ve doğum gününü kutlamaya giden 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Babası belediye meclis üyesi olan Mustafa Kaan Orhan’ın sosyal medyada daha önce motosikletiy...

Otobanda facia.. Önce çarptığı yaya, sonra doğum gününe giden genç hayatını kaybetti

Bursa’da otobanda hızla gelen motosikletin çarptığı yaya kadın ve doğum gününü kutlamaya giden 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Babası belediye meclis üyesi olan Mustafa Kaan Orhan’ın sosyal medyada daha önce motosikletiyle 299 kilometre hızı gördüğü anları paylaştığı ortaya çıktı
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Görükle’ye giden Gürsu Belediye Meclis Üyesi Hasan Orhan’ın oğlu Mustafa Kaan Orhan (27) yönetimindeki 16 AZD 714 plakalı motosiklet, yüksek hızda seyir halindeyken yolun karşısında geçmeye çalışan yaya Şerife Bozdağ’a (50) çarptı. Bozdağ 125 metre sürüklenerek olay yerinde hayatını kaybetti.
Çarpmanın etkisiyle sürücü Orhan; kontrolü kaybetmesi sonucu yan yattı. Motosiklet sürücüsü Mustafa Kaan Orhan motosikletin devrilmesi sonucu yere sürüklendi. Kaza sonrası Şerife Bozdağ olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Mustafa Kaan Orhan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada sürüklenen motosiklet Bozdağ’ın cenazesinin 125 metre ilerisinde bulundu.
Doğum gününde hayatını kaybetti
Gürsu ilçesinde yaşayan ve babası Gürsu Belediye Meclis Üyesi Hasan Orhan olan gencin; doğum gününü kutlamak için Görükle’de bekleyen arkadaşlarının yanına gittiği öğrenildi.
Orhan ve Bozdağ’ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı. İkindi vakti cenazelerin toprağa verileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber