Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 27 Mart 2023 - 12:53 Yorum: 0

Türkiye’yi “Fizik” Projeleriyle İspanya’da temsil ettiler

Türkiye'yi "Fizik" projeleriyle İspanya'da temsil eden Eskişehir Fatih Fen Lisesi, şehrin gurur kaynağı oldular.

Türkiye’yi “Fizik” Projeleriyle İspanya’da temsil ettiler

Türkiye'yi "Fizik" projeleriyle İspanya'da temsil eden Eskişehir Fatih Fen Lisesi, şehrin gurur kaynağı oldular.

Eskişehir Fatih Fen Lisesi; dünya birincisi oldukları "Fizik" projelerini, İspanya Barselona'da başarıyla sergilediler. Eskişehir Fatih Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Başöğretmeni Cengiz Arsu ve 11. sınıf öğrencisi Umut Şahan; dünya birincisi oldukları "Fizik" projeleriyle, İspanya'nın Barselona şehrinde Türkiye'yi başarıyla temsil ettiler. İspanya'nın Barselona şehrinde yapılan "Uluslararası Bilim Yarışması'nda; "Fizik" alanında danışmanlığını Eskişehir Fatih Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Başöğretmeni Cengiz Arsu'nun yaptığı ve 11. sınıf öğrencisi Umut Şahan "Fizik" projelerini başarıyla sergilediler. "Fizik" projelerini İspanya'nın Barselona şehrinde üniversitede sergilediler ve projeleri akademik çevrelerde oldukça ilgi gördü.

'Buca İMSEF Uluslararası Bilim Yarışması'nda; "Fizik" Projeleriyle, 19 ülkeden toplam 912 proje başvurusundan "Dünya Birincisi" olarak "Altın Madalya" kazanma başarısı gösterdikleri için, ülkemizi "Uluslararası Bilimsel Proje" yarışmalarında İngiltere'nin başkenti Londra'da King's College'de ve İspanya'nın Barselona şehrinde projelerini sergileme görevi verilmişti. "Fizik" projeleri, İngilizce olarak hazırlandı. İspanya'nın Barselona şehrinde yapılan "Uluslararası Bilim Yarışması'nda, proje sunumları da İngilizce olarak yapıldı. Eskişehir Fatih Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Başöğretmeni Cengiz Arsu ve 11. sınıf öğrencisi Umut Şahan; İspanya'nın Barselona şehrinde yapılan "Uluslararası Bilim Yarışması'nda, Türkiye'yi dünya birincisi oldukları "Fizik" Projeleriyle temsil ederek gurur kaynağı oldular.

26 Temmuz - 09 Ağustos 2023 tarihinde: Eskişehir Fatih Fen Lisesi; İngiltere'nin başkenti Londra'da, King's College'de yapılacak "Uluslararası Bilim Yarışması'nda Türkiye'yi dünya birincisi oldukları "Fizik" projeleriyle temsil edecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber