Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2024 - 16:48 Yorum: 0

Tutak’ta 23 Nisan çocuk bayramı törenle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tutak’ta coşkuyla kutlandı.Türkiye Büyük Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ağrı’nın Tutak ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.T...

Tutak’ta 23 Nisan çocuk bayramı törenle kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tutak’ta coşkuyla kutlandı.
Türkiye Büyük Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ağrı’nın Tutak ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.
Tutak şehir stadyumundaki program şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından ana okulu ve ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan bayrak, halk oyunları, şiir ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program son buldu.
Programa Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli, Belediye Başkanı Fevzi Sayan, Cumhuriyet Savcısı Burak Aydın, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber