Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Mayıs 2024 - 10:27 Yorum: 0

Tyrese Maxey 46 sayı attı, Philadelphia seriye tutundu

NBA’de Doğu Konferansı play-off ilk turunda Philadelphia 76ers konuk olduğu New York Knicks’i 112-106’lık skorla mağlup etti ve seride ikinci galibiyetini aldı.NBA play-off ilk turunda heyecan Doğu Konferansı’nda oynanan 3 karşılaşma i...

Tyrese Maxey 46 sayı attı, Philadelphia seriye tutundu

NBA’de Doğu Konferansı play-off ilk turunda Philadelphia 76ers konuk olduğu New York Knicks’i 112-106’lık skorla mağlup etti ve seride ikinci galibiyetini aldı.
NBA play-off ilk turunda heyecan Doğu Konferansı’nda oynanan 3 karşılaşma ile devam etti. Philadelphia 76ers deplasmanda mücadele ettiği New York Knicks’i Tyrese Maxey’in son anlarda attığı 3’lükle uzatmaya giden maçta 112-106’lık skorla mağlup ederek seriyi 3-2’ye getirdi. Seride ikinci galibiyetini elde eden Philadelphia’da Tyrese Maxey 46 sayı, 9 asistle oynarken, Joel Embiid da 19 sayı, 16 ribaund ve 10 asistle triple double yaptı. New York’ta ise Jalen Brunson 40 sayı, 6 ribaund ve Josh Hart’ın da 18 sayı, 9 ribaundluk performansı mağlubiyeti önleyemedi.
NBA’de günün toplu sonuçları şöyle:

New York Knicks: 106 - Philadelphia 76ers: 112 (3-2)
Cleveland Cavaliers: 104 - Orlando Magic: 103 (3-2)
Milwaukee Bucks: 115 - Indiana Pacers: 92 (2-3)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber