Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 26 Eylül 2022 - 18:58 Yorum: 0

Üç merkez belediyeden ‘Halk ekmek’ ile ilgili açıklama

Van merkeze bağlı Tuşba, Edremit ve İpekyolu belediyeleri tarafından satışı durdurulan halk ekmek ile ilgili yapılan yazılı açıklama, halkın ucuz ekmek...

Üç merkez belediyeden ‘Halk ekmek’ ile ilgili açıklama

Van merkeze bağlı Tuşba, Edremit ve İpekyolu belediyeleri tarafından satışı durdurulan halk ekmek ile ilgili yapılan yazılı açıklama, halkın ucuz ekmek hizmetine ulaşmasına engel olacak provokasyonlara fırsat verilmeyeceği ifade edildi.

Konuyla ilgili üç merkez belediyeden yapılan ortak açıklamada, "Van merkez İpekyolu, Tuşba ve Edremit belediyelerimizce; hali hazırda devam eden halk ekmek hizmeti, yüklenici firmanın sözleşmeye aykırı olarak fiyat artışı yapması sebebiyle durdurulmuştu. Normalde 2,80 TL'ye satılması gereken halk ekmek belediyelerimizin onayı olmadan 3 TL'ye çıkarılmak istenmiştir. Halkımızın ucuz ekmek hizmetine ulaşmasını engelleyecek bu provokasyona karşı belediyelerimiz de ekmek satışlarını durdurma kararı almıştı. Öte yandan 3,50 TL olması gereken normal ekmek fiyatı ise, halk ekmek fiyatını sabote etmek amacıyla bir kısım firmalar tarafından istikrarsızlığa sebebiyet vermek için fiyatlarla oynanmıştır. Halkımızın her zaman kaliteli ve ucuz ekmek hizmetine ulaşması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır ve gerekli tedbirler alınmıştır. Bu konuda herhangi bir aksamaya sebebiyet verilmeyecektir. Yüklenici firmanın haksız fiyat artışı talebi ve bir kısım işletmelerin talebi kabul edilmeyerek reddedilmiştir. Belediyelerimizi zan altında bırakacak ve halkımızın daha ekonomik ekmek hizmetine ulaşmasına engel olacak tüm provokasyonlara karşı durduğumuzu ve fırsat vermeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber