Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 07 Haziran 2022 - 11:34 Yorum: 0

Üçge Drs Win Eurasia’da

Üretim ve teknoloji gücü ile "Endüstriyel Dönüşüm" sürecine yön veren global bir marka olan Üçge Drs, Avrasya'nın önde gelen sanayi fuarı Win Eurasia...

Üçge Drs Win Eurasia’da

Üretim ve teknoloji gücü ile "Endüstriyel Dönüşüm" sürecine yön veren global bir marka olan Üçge Drs, Avrasya'nın önde gelen sanayi fuarı Win Eurasia 2022'de Salon 7 / B101 no.lu standında; 46 yıllık tecrübesi, yüksek teknolojisi ve sektöre büyük katkı sunan inovatif yaklaşımı ile hayata geçirdiği robotik sistem ve çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturacak.

Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen ve her yıl onlarca ülkeden endüstri profesyonelini bir araya geldiği, sektörün en önemli buluşmalarından biri olan WIN EURASIA, katılımcı ve ziyaretçilerine 360 derece imalat sanayiini tecrübe etmek için benzersiz bir fırsat sunacak. WIN EURASIA, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getirecek.

8-11 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen etkinlik boyunca devam edecek paneller ile Endüstriyel Dijital Dönüşüm, 5G Teknolojisi, Akıllı ve Sürdürülebilir Üretim, Robotik Otomasyonu ve Yapay Zekâ gibi birçok konu ulusal ve uluslararası katılımcılar ile beraber ele alınacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber