Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2023 - 11:43 Yorum: 0

UEFA formasına yaptığı özel tespihle teşekkür etti

Sivaslı tespih ustası Sivasspor-Fiorentina maçında gol atan Erdoğan Yeşilyurt'tan maç sonu aldığı formaya karşılık futbolcuya özel tespih tasarladı.

UEFA formasına yaptığı özel tespihle teşekkür etti

Sivaslı tespih ustası Sivasspor-Fiorentina maçında gol atan Erdoğan Yeşilyurt'tan maç sonu aldığı formaya karşılık futbolcuya özel tespih tasarladı.

Sivas Zanaatalar Çarşında Tespih Ustalığı yapan Ahmet Karakaya, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş müsabakasında İtalyan ekibi Fiorentina ile karşılaşan Sivasspor'a destek olmak amacıyla maça gitti. Maçın 35'inci dakikasında Erdoğan Yeşilyurt'un ceza sahası sol çaprazından attığı golle büyük sevinç yaşayan Karakaya, maç sonunda başarılı futbolcudan formasını istedi. Taraftarın isteğini kırmayan Yeşilyurt jeneriklik gol attığı maçın formasını tespih ustası Karakaya'ya hediye etti. Futbolcunun bu jestine karşılık kolları sıvayan tespih ustası, zar kehribarından özel hazırladığı tespihi futbolcuya hediye edip teşekkür etmek istediğini söyledi.

"Muhteşem gol bizleri çok sevindirdi"

Tespih ustası Karakaya, Erdoğan'ın attığı golde büyük sevinç yaşadıklarını ifade ederek, "Sivassporumuz bizi UEFA Avrupa Ligi'nde bizleri çok güzel temsil etti. Bizde takımımızı desteklemek için son oynanan Fiorentina maçını gittik. Maçın skoru istediğimiz gibi olmasa da Erdoğan Yeşilyurt'un attığı muhteşem gol bizleri çok sevindirdi. Tabi ki bu futbol yenmekte var, yenilmekte var. Maç sonunda Erdoğan Yeşilyurt'tan formasını istedim. Kendisi maç sonunda formasını bana verdi. Bende ona kehribardan özel bir tesbih hazırladım. Tesbih zar kehribarından yapılma. Eski güzel ve kaliteli bir kehribar. Erdoğan Yeşilyurt'a elimizle teslim etmek istiyoruz. Kendisini dükkanımıza davet ediyoruz, gelirse bizi çok mutlu eder" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber