UEFA Gençlik Ligi Son 32 Turu’nda Trabzonspor U19 takımı sahasında İtalya’nın Juventus U19 takımını 1-0 mağlup etti.
UEFA Gençlik Ligi Son 32 Turu’nda Trabzonspor U19 takımı, sahasında İtalyan ekiplerinden Juventus U19 ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip, 61. dakikada Yiğit Kemal Turan’ın attığı golle, rakibini 1-0 mağlup etti. Trabzonspor bu sonuçla UEFA Gençlik Ligi adını son 16’ya yazdırdı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.