Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 06 Ağustos 2022 - 07:08 Yorum: 0

Uludağ Yaz Festivali’de coşkulu açılış

Uludağ Yaz Festivali çercevesinde düzenlenen organizasyona vatandaşlar akın etti.

Uludağ Yaz Festivali’de coşkulu açılış

Uludağ Yaz Festivali çercevesinde düzenlenen organizasyona vatandaşlar akın etti. 3 gün sürecek organizasyonun ilk günü ünlü rapçi Ceza ve rock grubu Duman damgasını vurdu.

Bursa'da kış turizminin önde gelen yerlerinden biri olan Uludağ'da "Yaz Festivali Konserleri" çerçevesinde düzenlenen organizasyonda renkli görüntüler oluştu. Uzun kuyrukların oluştuğu organizasyona binlerce vatandaş akın etti. 3 gün sürecek etkinliğin ilk gününde Emre Fel, Hedonutopia, Sufle, Yaşlı Amca günün erken saatlerinde şarkılarıyla coştururken ünlü rap şarkıcısı Ceza şarkılarıyla ve sahne performansıyla coşkuyu zirveye çıkarttı. Ardından ilk günün son konserinde ünlü rock grubu Duman sahne aldı. Duman, seslendirdiği şarkılarla festivale katılan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Coşkuyla devam edecek olan organizasyonun ikinci gününde Elçin Orçun, Mavi Gri, Tuğkan, Madrigql, Uzi ve Emre Aydın birbirinden güzel şarkılarıyla festivalde yerini alacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber