Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 01 Ocak 2023 - 00:38 Yorum: 0

Uludağ yeni yıla karsız ama coşkulu girdi

Bursa Uludağ'da bu yıl kar yağmadığı için pistler boş kaldı. Tatilciler yeni yıla otellerdeki organizasyon ve konserle girdi.

Uludağ yeni yıla karsız ama coşkulu girdi

Bursa Uludağ'da bu yıl kar yağmadığı için pistler boş kaldı. Tatilciler yeni yıla otellerdeki organizasyon ve konserle girdi.

Bu yıl Uludağ'da beklenen kar yağışı olmayınca pistler boş kaldı. Yeni yıla karsız bir Uludağ'da girmek isteyen vatandaşlar ise otellerde düzenlenen etkinliklere ve konserler yoğun ilgi gösterdi. Uludağ Monte Baia Otelde ünlü sanatçı Sinan Güleryüz sahne alırken yeni yıla girişte hareketli şarkılarıyla dinleyicilere coşkulu bir gece yaşatırken Güleryüz'e ünlü oyuncu Özge Özder de eşlik etti.

Yeni yılın ilk dakikalarında otellerin eğlence merkezlerinde sahne alan dj performansları ile vatandaşlar doyasıya eğlendi. Ayrıca Uludağ'a beklenen karın 10 Ocak itibari yağması beklendiğinden sömestre tatilinde sezonu başlatacak olan otellerin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber