Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı, "3. Ümraniye Kitap Fuarı" okurlarına kapılarını açtı.
Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı, "3. Ümraniye Kitap Fuarı" okurlarına kapılarını açtı. Türkiye'nin önde gelen 100 yayınevi ve birbirinden değerli 200 yazarın 9 gün boyunca okurlarla buluşacağı fuara, kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.
Ümraniye Belediyesi tarafından kitapseverleri yazar, şair ve yayınevleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen Anadolu yakasının en büyük kitap fuarı olan "3. Ümraniye Kitap Fuarı" kapılarını açtı. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa; Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Onur konuk yazar M. Uğur Derman, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Santral Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilen 3'üncü Ümraniye Kitap Fuarı, 100'den fazla yayınevi ve 200 yazarın katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinin yer aldığı fuarda, çok sayıda yazar okuyucularla buluşma fırsatını yakaladı.
"Kitapları sevmemiz lazım"
Konu hakkında konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, "Bu yıl 3. Kitap Fuarını düzenledik. Kasım ayında kitap fuarı bir başka oluyor. Açılışının 2 saat olmasına rağmen yoğun bir katılım var. Kitap arkadaşlığı çok güzeldir. Kitapları hem okumamız, hem okutmamız lazım. Bunun içinde öğrenmemiz lazım. Bunları yapabilmeniz içinde kitapları sevmemiz lazım. 19 Kasım ile 27 Kasım arasında 9 gün boyunca kitap severleri ve İstanbulluları 3. Kitap Fuarı'na davet ediyoruz." dedi.
"Burada kitapların her çeşidi var"
Fuara katılan vatandaşlardan Ümmü Gülsüm Taş ise "Buraya gelip kitap kokusunu almak, kitaplara dokunmak o kadar güzel ki. Özelllikle dergiler, ben dergi meraklısıyım. Burada kitapların her çeşidi var. Bence hafta sonları ebeveynler çocuklarını buraya getirsinler. Çocukları kitapla tanıştırsınlar. Kitapla yaşasınlar. Bu 3. Ümraniye Kitap Fuarı'nı açtığı için Ümraniye Belediyesine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Yasemin Kahya ise "Bence gayet kaliteli ve içerik bakımından her şeyi bulabildiğimiz bir fuar, herkese tavsiye ediyorum. Fuara kızımla geldim. Kızım 2. sınıfa gidiyor. Hem ona hem de kendime kişisel gelişim kitabı bakıyorum." diye konuştu.
Öte yandan, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuar 27 Kasım Pazar gününe kadar ziyaretçilerine açık olacak.
Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Nevruz dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Memet Aslan, Nevruz’un sadece mevsimsel bir değişim değil, aynı zamanda toplumsal ve manevi bir uyanış olduğunu belirterek, "Nevruz; aşktır
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta bulunan Hizbullah’a ait hedeflere yönelik yeni bir saldırı dalgasının başlatıldığı bildirildi.İsrail ordusu, Lübnan’a yönelik saldırılarına bir yenisini daha ekledi. İsrail Savunma Kuvvetl
İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi amacıyla başlattığı asayiş ve trafik denetimlerine kesintisiz devam ediyor.Bayram tedbirleri kapsamında tüm birimlerin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalar arife günü başladı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Süleymaniye Camii’nde bayram hutbesi okudu. Arpagus , "Bu bayram, imanda sebat eden Müminlerin, elinden ve dilinden emin olunan Müslümanların, barışın, kardeşliğin, huzur ve esenliğin yani İslam’ın bayramıdır
Ramazan Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Ulutaş, İlçe Emniyet Müd
Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların ve görev başındaki personelin bayramını kutladı.Kaymakam Akkaya ilk olarak Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Rektör Uslu mesajında Ramazan ayının hoşgörü, dayanışma ve bereketin simgesi olduğunu belirterek, bu mübarek dönemin manevi değerleri
Niğde Valiliği, Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi amacıyla il genelinde kapsamlı tedbirlerin alındığını açıkladı.Valilikten yapılan açıklamada, emniyet ve jandarma birimlerince asayiş ve trafik güvenliğini sağlamaya yönelik denetim
İşçilerin kaldığı konteynerlerde korkutan yangın
Sinop’ta otomobil uçuruma yuvarlandı: 7 yaralı
03Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde gece saatlerinde köprü trafiği devam ediyor
04İran’dan AB’ye Grönland çıkışı: "Eğer koruyamıyorsanız biz gelip koruyalım"
05Ardahan’da bir adam, her gün evinin önüne gelen tilkiyi besliyor
06Bolu’da "Şikayetçi olmayalım" buluşması, silahlı kavgaya dönüştü
0714 yaşında çocuk, otobüs durağında silahla vurulmuş halde bulundu
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük