Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2023 - 12:53 Yorum: 0

Ümraniye Belediyesi ihtiyaç sahibi 7 bin aileye iftariyelik dağıtıyor

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayında iftar programları düzenleyip, Ümraniye Fazlı Aydın Millet Kütüphanesi'nde ders çalışan gençler için iftar sofrası...

Ümraniye Belediyesi ihtiyaç sahibi 7 bin aileye iftariyelik dağıtıyor

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayında iftar programları düzenleyip, Ümraniye Fazlı Aydın Millet Kütüphanesi'nde ders çalışan gençler için iftar sofrası kuruyor. İhtiyaç sahibi 7 bin aileye ise hazırlanan iftariyelikler dağıtılıyor.

Ümraniye Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 7 bin aile için iftariyelik gıda hazırlıyor. Ekipler gün içerisinde hazırladıkları yemekleri paketleyerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırırken, iftar saatinde ise Fazlı Aydın Millet Kütüphanesi'nde ders çalışan gençlere iftar sofrası kuruluyor.

"Günlük 1 ton et pişiriyoruz"

Aşçı Yalçın Sezginer, "Burada günlük 1 ton et pişiriyoruz, 250 aileye kavurma, pilav ve iftariyelik tabaklar veriyoruz. Belediyemizin karşısında bulunan kütüphanemizde ders çalışan gençler iftar için geliyor. Gelen gençlere iftar veriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber