Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2024 - 16:37 Yorum: 0

Ümraniye’de kız meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı

Ümraniye’de, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiası ile bir kişiyi bacağından vurarak yaralayan saldırgan, o sırada olay yerinden geçmekte olan güven timleri tarafından yakalandı.Olay, Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi 13.30 sıraların...

Ümraniye’de kız meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı

Ümraniye’de, kız kardeşini rahatsız ettiği iddiası ile bir kişiyi bacağından vurarak yaralayan saldırgan, o sırada olay yerinden geçmekte olan güven timleri tarafından yakalandı.

Olay, Ümraniye Cemil Meriç Mahallesi 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, K.D isimli saldırgan, kız kardeşini rahatsız ettiği gerekçesiyle D.A.’yı araç içerisinde görünce ateş açarak saldırdı. Araçtan inerek kaçmak isteyen D.A. bacağından vurularak yaralandı. Saldırı anında ise Ümraniye Güven Timlerine bağlı ekipler saldırganı olay anında durdurarak yakaladı. Gözaltına alınan K.D. mahkemeye sevk edildi. Hafif yaralı D.A. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Güven Timleri muhtemel cinayetin önüne geçti
Saldırı anında olay yerinde bulunan Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ümraniye timlerine bağlı ekipler, saldırganı olay anında yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, mıuhtemel bir cinayetin önüne geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber