Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Kasım 2022 - 11:33 Yorum: 0

Ümraniye’de motosikletli, tartıştığı otomobil sürücüsünü darp etti

Ümraniye'de bir motosiklet sürücüsü, trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı otomobil sürücüsünü cadde ortasında darp etti.

Ümraniye’de motosikletli, tartıştığı otomobil sürücüsünü darp etti

Ümraniye'de bir motosiklet sürücüsü, trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı otomobil sürücüsünü cadde ortasında darp etti. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz haftalarda Ümraniye'de meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletli ile otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. Sözlü başlayan tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Motosikletinden inen şahıs, araç sürücüsüne yumruklarla saldırdı. Şahıs ayrıca hakaretler savurarak otomobili tekmeledi. Kavgayı gören vatandaşlar motosiklet sürücüsünü uzaklaştırırken araç sürücüsü ise aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"Motosikletli aracın önünü kesip darp etmeye başladı"

Yaşanan kavga esnasında olay yerinde bulunan vatandaş Ömer Faruk Kuzey, "Biz orada beklerken motosikletli aracın önünü kesip darp etmeye başladı. Motorcu, araç sürücüsünün kendisini sıkıştırdığını iddia etti. Adamı darp ettiler. Vatandaşlar olarak araya girdik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber