Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2023 - 16:43 Yorum: 0

Umre parasını depremzedelere gönderdiler

Mersin'in Tarsus ilçesinde karı koca, umre ziyaretlerini erteleyerek umre parasını depremzedelere bağışladı.

Umre parasını depremzedelere gönderdiler

Mersin'in Tarsus ilçesinde karı koca, umre ziyaretlerini erteleyerek umre parasını depremzedelere bağışladı.

Çakırlı Mahallesi'nde ikamet eden Hasan (57) ile eşi Fatma Şen (58), 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Türkiye Diyanet Vakfı yetkilileriyle irtibata geçip umre için biriktirdikleri 56 bin 994 lirayı depremzedelere iletilmesi için TDV Tarsus Şubesi yetkililerine telim etti. Böyle kötü günde bir nebze de katkı sağlamak istediklerini belirten Şen çifti, "Rabbim ülkemize bir daha böyle bir afet göstermesin. Gün birlik günü, gün dayanışma günü. Bizde katkımız olsun diye umre için olan paramızı bağışlıyoruz. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun" dedi.

Öte yandan Tarsus'a bağlı Boğazpınarı köyü kadınları, deprem bölgesine gönderilmek üzere bir araya gelip, ekmek ve mayalı çörek yaptılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber