Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 01 Aralık 2022 - 14:58 Yorum: 0

Üniversite hazırlık öğrencilerine destek

Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite sınavına girecek gençler için düzenlediği ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor.

Üniversite hazırlık öğrencilerine destek

Tepebaşı Belediyesi'nin üniversite sınavına girecek gençler için düzenlediği ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimler arasında Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri yer alıyor.

Tepebaşı Belediyesi, gençlerin eğitimlerini her alanda desteklemeye devam ediyor. Gençlerin yaşamlarındaki önemli dönemeçlerden biri olan üniversite sınavında da öğrencilere ücretsiz eğitim desteği sağlanıyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen üniversiteye hazırlık kursları Türkçe, edebiyat, matematik ve geometri dersleri ile devam ediyor. Eğitimler, tamamen ücretsiz olarak düzenlenirken öğrenciler de Gençlik Merkezlerinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtiyor. Üniversite sınavına hazırlanırken aldıkları eğitim desteğini çok değerli bulan gençler, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a da teşekkür ediyor.

Merkezler ve faaliyetlerine ilişkin bilgi almak isteyen gençler, Tepebaşı Gençlik Merkezleri'ni "esktgm" adlı sosyal medya hesaplarından takip edebiliyor. 29 Ekim Gençlik Merkezi, Yenibağlar Mahallesi Akıcı Sokak No: 54 adresinde hizmet veriyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber