Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2024 - 15:04 Yorum: 0

Üniversite öğrencileri mezar temizliği yaptı

Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezarlık temizliği yaparak örnek bir davranış sergiledi.Zonguldak’ın Merkezine bağlı Yenimahalle muhtarı Tasin Koca, İnağzı mahallesinde Muhtar Birol Somuncu ve oğlu Uğurcan Somuncu öğr...

Üniversite öğrencileri mezar temizliği yaptı

Zonguldak Kilimli Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezarlık temizliği yaparak örnek bir davranış sergiledi.
Zonguldak’ın Merkezine bağlı Yenimahalle muhtarı Tasin Koca, İnağzı mahallesinde Muhtar Birol Somuncu ve oğlu Uğurcan Somuncu öğrencileri bir araya getirerek Bağlık mahallesinde bulunan Bağlık Aile Mezarlığı’nın temizliğini yaptı. Çok sayıda katılımın olduğu mezarlık temizliğinde yıllar boyu el dahi sürülmemiş mezarlar öğrenciler tarafından detaylı olarak temizlendi. Öğrencilerin yapmış olduğu bu davranış ise mahalle halkı tarafından takdir buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber