Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 01 Aralık 2022 - 00:18 Yorum: 0

Üniversite öğrencileri Pençe-Kilit şehitlerini unutmadı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler Pençe-Kilit Operasyonu şehitleri için saygı yürüyüşü düzenleyerek terörü protesto etti.

Üniversite öğrencileri Pençe-Kilit şehitlerini unutmadı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler Pençe-Kilit Operasyonu şehitleri için saygı yürüyüşü düzenleyerek terörü protesto etti.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırması sonucu şehit olan askerler unutulmadı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı şehitler için bir anma programı düzenledi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından kampüs içerisinde toplanan onlarca üniversite öğrencisi dev Türk bayrağı açarak Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan askerlerin fotoğraflarını taşıyıp "Kahrolsun PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak yürüdü. Terörün lanetlendiği program yurt yemekhanesinde Kuran-ı Kerim'in okunması ve duaların edilmesiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber