Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 28 Aralık 2023 - 10:27 Yorum: 0

Ünlü sanatçı Adnan Orhan yılbaşı gecesi Gaziantep’te sahne alacak

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, yılbaşı gecesi Gaziantep’te bir otelde sahne alarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan’ın yılbaşı gecesi programı belli oldu. Geçtiğimiz aylarda Ceylan Ko...

Ünlü sanatçı Adnan Orhan yılbaşı gecesi Gaziantep’te sahne alacak

Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan, yılbaşı gecesi Gaziantep’te bir otelde sahne alarak sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.
Gaziantepli ünlü sanatçı Adnan Orhan’ın yılbaşı gecesi programı belli oldu. Geçtiğimiz aylarda Ceylan Koynat ile düet yaptığı ‘Ben Mecburum Sana’ klibi tüm dijital müzik mecralarında yayınlanmaya başlayan, Amerika’da iki kez konser veren, Türkiye’de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve geçtiğimiz aylarda da ünlü şarkıcı Latif Doğan ile düet yaptığı ‘Öldüm Öldüm’ klibi 3 milyonun üzerinde izlenen sanatçı Adnan Orhan, yılbaşı gecesi Tuğcan Otel’de Gazianteplilerle buluşacak.

“Unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşayacağız”
Yeni yıl gecesi unutulmaz bir konser vereceklerini söyleyen ünlü sanatçı Adnan Orhan, “2023 yılını bitirip 2024 yılına merhaba diyeceğimiz gece biz de Gazianteplilere unutulmaz gece yaşatmak istiyoruz. Bu çerçevede Gaziantep’in en güzel otellerinden birinde sahne alacağız. Bu özel gecede unutulmaz anları yaşamak isteyen dostlarımızı ve sevenlerimizi yeni yıl eğlencemize bekliyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber