Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 06 Ağustos 2023 - 14:54 Yorum: 0

Ünlü ses sanatçısı 30’uncu sahne yılını kliple kutladı

Sahnedeki müzik yolculuğunda 30. yılını deviren ses sanatçısı Esra Öztürk, kariyerinin dönüm noktasını yeni kliple kutladı.Sahne hayatında 30’uncu yılını deviren ve aynı zamanda Aşık Veysel Kültür Derneği Genel Sekreteri olan sanatçı E...

Ünlü ses sanatçısı 30’uncu sahne yılını kliple kutladı

Sahnedeki müzik yolculuğunda 30. yılını deviren ses sanatçısı Esra Öztürk, kariyerinin dönüm noktasını yeni kliple kutladı.
Sahne hayatında 30’uncu yılını deviren ve aynı zamanda Aşık Veysel Kültür Derneği Genel Sekreteri olan sanatçı Esra Öztürk, 30’uncu yılını kliple kutladı. Müziği sadece bir türle sınırlamadığını gösteren Öztürk, kendini hareketli ritimlerden duygusal ezgilere uzanan geniş bir müzikal yelpazede ifade etmeyi başarıyor. Seslendirdiği farklı tarzlardaki eserler ile ustalığını ortaya koyan sanatçının akademisyen kimliği de bulunuyor.
30. yılında bir prodüksiyon firması kurarak yeni yeteneklere destek olmayı hedefleyen Esra Öztürk, “Müzik, duyguları ifade etmenin en güçlü yoludur ve ben bu yolculukta insanların ruhlarına dokunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.
Esra Öztürk’ün "Kolay Kolay" ve "Hoş Geldin" adlı eserleri dijital platformlarda tüm müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber