Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 07 Nisan 2024 - 16:45 Yorum: 0

Unutulan tebrik kartları öğrencilerle hayat buluyor

Demirkent TOKİ İlkokulu 3/ C ve Demirkent TOKİ Ortaokulu 5/C sınıfı öğrencileri sevdiklerine Ramazan Bayramı nedeni ile tebrik kartı gönderdiler.Sınıf öğretmenleri Esin Uslu ve Burcu Gaye Özker rehberliğinde Demirkent postane şubesine...

Unutulan tebrik kartları öğrencilerle hayat buluyor

Demirkent TOKİ İlkokulu 3/ C ve Demirkent TOKİ Ortaokulu 5/C sınıfı öğrencileri sevdiklerine Ramazan Bayramı nedeni ile tebrik kartı gönderdiler.
Sınıf öğretmenleri Esin Uslu ve Burcu Gaye Özker rehberliğinde Demirkent postane şubesine giden öğrenciler, tebrik kartlarını yakınlarına ve arkadaşlarına gönderdiler.
Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, bilgisayar ve cep telefonları ile bayram kutlamalarının yapıldığını belirterek, bu bayramda yakınlarına ve ailelerine tebrik kartı yollayarak sürpriz yapmak istediklerini söylediler.
Demirkent TOKİ İlkokulu öğretmenlerinden Burcu Gaye Özker ise geçmişin haberleşme aracı olarak kullanılan, kentlerin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan kartpostalların kullanımının artık yok denecek kadar az olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Kartpostal gönderme alışkanlığının azalmasında, cep telefonu ve bilgisayar aracılığıyla haberleşme etkili oluyor. Eskiden herkes özel günlerde postacıların yolunu gözler onlara maniler hazırlardı. Ama yeni nesil bu eski güzelliklerden mahrum. Biz öğrencilerimize ve ailelerine bu nedenle bir nostalji yaşatmak istedik. Tebrik kartları, öğrencilerimiz tarafından ailelerine gönderilmek üzere postaneye geldik.” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber