Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 05 Temmuz 2023 - 12:11 Yorum: 0

Başkan Çolakbayrakdar; “Mükemmel bir tesisle uluslararası organizasyonların çekim merkezi olacak”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Anadolu’nun iç denizi olarak adlandırılan Yamula Barajında yapımı devam eden kano ve yelken tesisinin inşaatını inceledi. Her şeyin en ince ayrıntısın...

Başkan Çolakbayrakdar; “Mükemmel bir tesisle uluslararası organizasyonların çekim merkezi olacak”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Anadolu’nun iç denizi olarak adlandırılan Yamula Barajında yapımı devam eden kano ve yelken tesisinin inşaatını inceledi. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülen süper bir tesis ile Kayseri’nin denizini daha da renklendireceklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, ulusal ve uluslararası sportif faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan Kuşçu’nun yakın zamanda önemli bir çekim merkezi olacağını söyledi.

Şehrin içerisinde deniz manzaralı bir dinlenme alanı olan Kuşçu Marina’da Vali Gökmen Çiçek ile birlikte kano ve yelken sporları için yapılan tesisi yerince inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, Yamula Barajı çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kayseri’de artık sportif faaliyetlerin deniz manzarası eşliğinde gerçekleştirileceğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, baraj üzerine dalgakıran pist ile ulusal ve uluslararası turnuvaların yapılacağı önemli bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülen süper bir tesis ile Kayseri’nin denizini daha da renklendireceklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Denizi olmayan bir şehirden şampiyon sporcular yetiştirmek için Kuşçu Mahallesi’ne Su Sporları Merkezi tesisini kazandırıyoruz. İnşallah yapacağımız yatırımlarla; ’Suyu ve denizi olmayan, Anadolu’nun ortasında bir şehirden nasıl su sporları alanında sporcular çıkar’ konuşulacak. Allah nasip ederse bu hayırlı hizmetleri ortaya çıkarmak için yapmış olduğumuz gayretler, su sporcuların yetişmesiyle birlikte çalışmalarımız filizlenmiş olacak. Özellikle en iyi şekilde yerine getirdiğimiz rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra dışı belediyecilik faaliyetleri yaptığımızı her zaman dile getiriyorum. Bu tezi, her yaptığımız projelerle ortaya koyuyoruz. Bunlardan biride bu çalışmamızdır. İnşallah bundan sonrada sıra dışı, farklı ve renkli projeler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Yamula’yı, Kayseri’ye yakışır hale getireceklerini ve Türkiye’ye hizmet edecek, su sporlarının her çeşidinin yapılacağı muhteşem bir çekim merkezi yapacaklarını sözlerine ekledi. Başkan Çolakbayrakdar’ın çok güzel ve büyük projeler hayata geçirdiğini belirten Vali Gökmen Çiçek ise Kayseri’nin her noktasına dokunmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, ardından Vali Gökmen Çiçek ile birlikte emekli öğretmen Ahmet Korkmaz tarafından oluşturulan Eski Kuşçu Evi Müzesi’ni ziyaret etti. İnceleme sırasında karşılaştıkları Kocasinan çınarıyla keyifli sohbete imza atan Vali Gökmen Çiçek ve Başkan Çolakbayrakdar; “70’den 7’e herkesle gönül bağı kuruyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber