Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ağustos 2022 - 01:48 Yorum: 0

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk: “Ürgüp tarihinde böyle bir kalabalığı, böyle bir coşkuyu ilk defa yaşıyor”

Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali" çeşitli sanatçıların sahne aldığı konser etkinlikleri...

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk:  “Ürgüp tarihinde böyle bir kalabalığı, böyle bir coşkuyu ilk defa yaşıyor”

Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali" çeşitli sanatçıların sahne aldığı konser etkinlikleri ile devam ediyor.

Etkinliklerinin üçüncü günün akşamında, sanatçı İkilem ve Ünlü rap sanatçısı Sefo sahne aldı. Başta Ürgüplüler olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen yüz binin üzerinde kişiyi buluşturan 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali renkli görüntülere sahne olurken, alanı dolduran kalabalık, hep bir ağızdan Sefo'nun seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk İhlas Haber Ajansına yaptığı açıklamada "Kapadokya ve Ürgüp tarihi gecelerinden birisini yaşadı. Ürgüp tarihinde böyle bir kalabalık, böyle bir coşkuyu ilk fa yaşıyor. Alanda tahmini olarak 120 binin üzerinde insan var. Nevşehir'den Ürgüp'e kadar trafik kilitlenmiş durumda" şeklinde konuştu.

Ürgüp Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivalinde Ürgüp tarihi bir güne şahitlik etti. Ünlü Rapçi Sefo'nun sahne aldığı konser için on binlerce genç Ürgüp'e akın etti. Sefo ve hayranları grubun sevilen parçalarını hep bir ağızdan söyleyerek temposu bir dakika bile düşmeyen konsere imza attı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber