Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 07 Mart 2024 - 15:18 Yorum: 0

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘PET-BT’ ünitesi açıldı

Vali Ergün’ün katılımıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayırsever Hasan Erkal’ın katkısıyla ‘PET-BT’ ünitesi açıldı.Uşak Valisi Turan Ergün’ün katılımıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayırsever Hasan Erkal’ın hibe...

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘PET-BT’ ünitesi açıldı

Vali Ergün’ün katılımıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayırsever Hasan Erkal’ın katkısıyla ‘PET-BT’ ünitesi açıldı.
Uşak Valisi Turan Ergün’ün katılımıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayırsever Hasan Erkal’ın hibe ettiği PET-BT ünitesi açıldı. Programa Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erkan Güvenç, hayırseverler ve hastane personelleri katıldı. Burada konuşma yapan Uşak Valisi Turan Ergün “Uşak’ta baktığımızda son bir yıl içinde iki tane devlet hastanesi açtı. Bunlar Karahallı Devlet Hastanesi ve Sivaslı Devlet Hastanesi. Her geçen gün Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere eğitim altyapısı gerek bina anlamında gerek teçhizat anlamında gerekse personel anlamında güçlenerek büyümeye devam ediyor. Bugün Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2023 yılı verilerini değerlendirdik. Uşak’ta bir yıl içeresinde 1 milyon 800 bin ile 1 milyon 900 bin arasında değişen hastaya bakıyor. Bu hasta yoğunluğunun yüzde 17’si bizim Uşağa bağlı olmakla birlikte çevre ilçelerden gelen hasta yoğunluğu oluşturuyor. Çok şükür hem Uşak hem de çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımızın oluşturduğu yoğunluğu çözecek bir kapasitemiz var.” dedi.

Vali Ergün ünitenin yapımına destek veren Hasan Erkal’a ve Göz Polikliniği’ne destek veren Sevim Erdem’e teşekkür etti.
Vali Ergün’ün ardından konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise “Uzunca bir dönemdir çevremizdeki kamu yatırımlarının yanında hayırseverlerimizin de hem şehrimiz hemde insanlarımız için büyük yatırımları oldu. Sağlık tesislerimiz hem de diğer taraftan dirençlerimiz içerisinde belediyemizle birlikte de biz hayırseverlerimizden ciddi anlamda destek gördük. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tüm hayırseverlerimizden huzurlarınıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından hayırseverler Hasan Erkal ve Sevim Erdem’e plaket taktim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber