Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Şubat 2024 - 14:00 Yorum: 0

Uşaklı 8 öğrenciden dünya derecesi

Uşak Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören 8 öğrenci, Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasında bütün soruları doğru cevaplayarak dünya sıralamasına girdi.Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Uluslararası Caribou Matemat...

Uşaklı 8 öğrenciden dünya derecesi

Uşak Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezinde eğitim gören 8 öğrenci, Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasında bütün soruları doğru cevaplayarak dünya sıralamasına girdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması’na Uşaklı öğrenciler damga vurdu. Uşak Turhan Akçay Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören ve 2. sınıflar kategorisinde yarışan Yaşar Eymen Gün ve Ömer Deniz Altun, 2 bin 590 öğrenci arasında büyük soruları doğru yanıtlayarak dünya birincisi oldu. Ayrıca 8 bin 637 öğrencinin katıldığı 3 ve 4.Sınıf kategorisinde de Hasan Feyzi Koçyiğit, Fatma Ela Koçman, Çınar Ege Tarhan, Muhammed Emir Akgün, Gözen Geveze ve Çağan Türkkan da bütün soruları doğru cevaplayarak yine dünya birinciliği elde etti.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’de dünya genelinde Uşak’ı başarılı bir şekilde temsil eden öğrenciler ve Danışman Öğretmen Emre Gülmez’i tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber