Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 10 Ekim 2023 - 09:22 Yorum: 0

Uşaklı kuaför, saç kesim, renklendirme ve perma yarışmasında birinci oldu

Uşaklı kuaför Hüseyin Coşkun, Antalya’da düzenlenen ulusal çaplı saç kesim, renklendirme ve perma yarışmasında birinci oldu.Ünlü saç tasarımcıları Hasan Hüseyin Yılmaz ve Muhittin Yüşan, Antalya’da saç kesim, renklendirme ve perma...

Uşaklı kuaför, saç kesim, renklendirme ve perma yarışmasında birinci oldu

Uşaklı kuaför Hüseyin Coşkun, Antalya’da düzenlenen ulusal çaplı saç kesim, renklendirme ve perma yarışmasında birinci oldu.

Ünlü saç tasarımcıları Hasan Hüseyin Yılmaz ve Muhittin Yüşan, Antalya’da saç kesim, renklendirme ve perma yarışması düzenledi. Yarışmaya birçok şehirden kuaförler katıldı. Yarışmaya katılan 100 meslektaşıyla kıyasıya yarışan Uşaklı kuaför Hüseyin Coşkun, saç kesim kategorisinde birinci oldu.

Ülkenin birçok bölgesinden gelen yarışmacıların arasından birinci seçilmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Hüseyin Coşkun, “Antalya’da düzenlenen dev organizasyonda saç kesim kategorisinde birinci olmak nasip oldu. Buradan bütün kardeşlerime ve arkadaşlarıma bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber