Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 02 Eylül 2023 - 06:41 Yorum: 0

Uşak’ta kurtuluş coşkusu Funda Arar ile devam etti

Uşak’ta 101. kurtuluş etkinlikleri, Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu ve ünlü sanatçı Funda Arar konserleriyle Atapark’ta vatandaşlarla buluşarak devam etti.Uşak Belediyesi; Uşak’ın 101. kurtuluş yıldönümünde sanatı, müziği, eğl...

Uşak’ta kurtuluş coşkusu Funda Arar ile devam etti

Uşak’ta 101. kurtuluş etkinlikleri, Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu ve ünlü sanatçı Funda Arar konserleriyle Atapark’ta vatandaşlarla buluşarak devam etti.

Uşak Belediyesi; Uşak’ın 101. kurtuluş yıldönümünde sanatı, müziği, eğlenceyi ve tarihin izlerini Uşaklılarla buluşturdu. Etkinlikler çerçevesinde Uşaklı Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu ve ünlü sanatçı Funda Arar konserleriyle Atapark’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk Ozanı Mustafa Çobanoğlu konserinden sonra konuşan Uşak Valisi Ergün “Bundan 101 yıl önce bu topraklarda büyük mücadeleler oldu. Bu büyük Milli Mücadeleleri içinde Uşağında yeri hiçbir zaman küçümsenemeyecek kadar büyüktür. İki yıldan fazla düşman işgalinden kalan bu güzel il, içinden çıkardığı kahramanlarıyla, bütün halkıyla top yekün direnişiyle Kuvâ-yi Milliyenin bir parçası olduğu ve Kurtuluş Savaşının kazanmasında da önemli faydalar gösterdi. Bu sebeple diyorum ki bu kurtuluş günümüzü ne kadar mutlu, coşkulu kutlarsak ve ne kadar eğlenirsek o bizim inan ki hakkımız. Biz tarihimizi buralara nasıl geldiğimizi bilmeliyiz ki bundan sonra özellikle ikinci yüz yılana başladığımız Türkiye’mizde hem tarihimizden hem de maziden atiye uzanan bir yol içinde geleceğimizi de aynı kararlar içinde kurmaya özen göstermeliyiz” dedi.

Vali Ergün’ün konuşmasının ardından sahneye çıkan Başkan Çakın ise “Uşağımızın kurtuluşunun 101. yılı, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutluyoruz. Ben tekrar güzel etkinlikte bizlerle beraber olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Uşak Belediyesi olarak bütün yaz boyunca sizleri keyifli güzel bir yaz geçirtmek için pek çok güzel etkinliğe imza attık. Bundan sonrada başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimiz için tüm Uşaklılar için Uşağı daha yaşanabilir, keyifli ve daha güzel yapabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Funda Arar konseriyle devam etti. Ünlü Sanatçıya hediyelerini taktim eden Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet ünlü sanatçıya teşekkürlerini iletti. Konserde çok sayıda sevenlerinin katıldığı konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Konser havai fişek gösterisiyle son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber