Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2024 - 09:36 Yorum: 0

Uşak’ta yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince iki ayrı operasyonda piyasa değeri 2 milyona yakın kaçak makaron ele geçirdi.Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Uşak’ta yapılan operasyonlarda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince iki ayrı operasyonda piyasa değeri 2 milyona yakın kaçak makaron ele geçirdi.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Tırın dorsesinde yapılan aramada 1 milyon bandrolsüz makaron ve 1300 litre etil alkol ele geçirildi. Tır sürücüsü C.Y. gözaltına alınırken, ifadesi aldıktan sonra serbest bırakıldı. Öte yandan edinilen bilgiler çerçevesinde iş yerine düzenlenen operasyonda 102 bin 500 bandrolsüz kaçak makaron, 3 sigara sarma makinesi, 87 kg kıyılmış tütün, 2 kompresör ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, iş yeri sahipleri M.Y. ve K.Y. hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli tahkikat başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber