Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Kasım 2022 - 11:53 Yorum: 0

Uslanmaz hırsız kameralara yakalandı

Malatya'da çok sayıda elektronik eşya çaldığı belirlenen uslanmaz hırsız kameralara yakalandı.

Uslanmaz hırsız kameralara yakalandı

Malatya'da çok sayıda elektronik eşya çaldığı belirlenen uslanmaz hırsız kameralara yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Battalgazi ilçesinde bir işyerinde çok sayıda elektronik eşya ile 125 bin TL değerinde giysilerin çalınması olayı ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri izlenen 56 saatlik kamera görüntülerinin ardından kimliği belirlenen T.Ö.'yü çaldığı malzemelerinin bir kısmıyla yakalayarak gözaltına aldı.

Toplamda 27 suç kaydı bulunan zanlı polis merkezindeki işlemlerin ardından çıkardığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber