Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Aralık 2022 - 10:03 Yorum: 0

Uyuşturucu hap dolu çantayı otobüste bıraktı, yazıhaneden almaya gelince yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde içerisinde 19 bin 763 adet uyuşturucu hap olan çantayı otobüste bırakıp giden, bir süre sonra yazıhaneden tekrar almaya gelen...

Uyuşturucu hap dolu çantayı otobüste bıraktı, yazıhaneden almaya gelince yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde içerisinde 19 bin 763 adet uyuşturucu hap olan çantayı otobüste bırakıp giden, bir süre sonra yazıhaneden tekrar almaya gelen şüpheli, polis tarafından yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüsle Erdemli ilçesine gelen ve yakalanma korkusuyla çantasını almadan inen bir şahıstan şüphelendi. Şüphelinin, daha sonra çantasını almak için yazıhane ile iletişime geçtiğini öğrenen ekipler, otobüs firması görevlilerinin bilgisi dahilinde çalışma yaptı. Planlı ve titizlikle yapılan takip sonucunda çantanın tutulduğu Erdemli ilçesinde firmanın yazıhanesine gelen şüpheli S.D. çantayı aldıktan sonra çıkışta suçüstü yakalandı. Çanta içinde yapılan aramada 19 bin 763 adet Extacy hap ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüpheli ifadesinin alınmasının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber