Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 07 Haziran 2022 - 09:18 Yorum: 0

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonları sıklaştırdı.

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyonları sıklaştırdı. Şüphelendikleri aracı durduran ekipler 5 kişi ve savcılığın soruşturması ile de 3 kişi olmak üzere toplam 8 kişiyi gözaltına aldı. 2'si bayan 8 zanlıdan adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Orhangazi'de uyuşturucu satışını engellemek, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımının önüne geçmek için ilçe genelinde yoğun çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün gerçekleştirdikleri operasyonda şüphelendikleri iki aracı kontrol etti. Bursa ve Yalova illerinden gelen A.K (38), H.A. (45), B.A (38), S.A (36), E.K (23) isimli şahıslar ile birlikte Orhangazi ilçesinde bulunan T.K (33), A.S (40) ve M.T (26) uyuşturucu ticareti suçundan gözaltına alındı.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla yaptıkları aramalarda şahıslardan 10 gram civarında metamfetamin, esrar, uyuşturucu veya uyarıcı madde ile uyuşturucu içimine yarayan çok sayıda aparat, kama, kurusıkı tabanca ve hassas teraziler ele geçirildi. Adliyeye sev edilenlerden A.S. ve S.A. mahkeme tarafından uyuşturucu ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber