Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 27 Eylül 2022 - 16:18 Yorum: 0

Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Samsun'da narkotik polisi tarafından uyuşturucuyla yakalanan bir kişi mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Samsun'da narkotik polisi tarafından uyuşturucuyla yakalanan bir kişi mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarıyla mücadele kapsamında yaptıkları takip ve çalışmalar doğrultusunda İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde irtibatlı olduğu şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı istihbar edilen H.Y.'yi gözaltına aldı. H.Y. ile birlikte 49,3 gram metamfetamin maddesi ve 9 gram bonzai (sentetik kannabinoid maddesi) ele geçirildi.

Soruşturmanın devamında şüpheli H.Y.'nin ikametinde yapılan aramada ise 5,83 gram metamfetamin maddesi, 0,4 gram esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan folyo ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınan H.Y. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber