Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Nisan 2023 - 22:43 Yorum: 0

Valencia’dan üst üste 6 maçta 11 gol

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 26'ya yükseltirken, üst üste 6 maçta gol atma başarısı gösterdi.

Valencia’dan üst üste 6 maçta 11 gol

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını 26'ya yükseltirken, üst üste 6 maçta gol atma başarısı gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçında Beşiktaş ile sahasında karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Mücadeleye 11'de başlayan Enner Valencia, takımının ilk golünü kaydetti. Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Arda Güler'in ceza sahasında düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Enner Valencia, 41. dakikada gole çevirdi. Ekvadorlu oyuncu bu golle birlikte Süper Lig'de bu sezonki gol sayısını 26'ya yükseltti.

33 yaşındaki forvet üst üste 6 lig maçında da sarı-lacivertliler adına gol kaydetti. Valencia, bu süreçte Kasımpaşa'ya 4, Konyaspor ve Alanyaspor'a 2'şer, Adana Demirspor ve Kayserispor ağlarına da 1'er gole imza attı.

Bu sezon 22 lig maçında 26 gole ulaşan Valencia'nın, UEFA Avrupa Ligi'nde 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber