Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Şubat 2022 - 11:59 Yorum: 0

Vali Bilmez’in acı günü

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in babası hakkın rahmetine kavuştu.

Vali Bilmez’in acı günü

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in babası hakkın rahmetine kavuştu.

Vali Mehmet Emin Bilmez, sosyal medya hesabında babasının vefat haberini başlaştı. Vali Bilmez, "Babam Molla Mahmut Bilmez, bir süredir tedavi gördüğü Bingöl Devlet Hastanesinde Rahmet-i Rahmana kavuşmuştur. Tedavi sürecinde ilgi ve alakalarını eksik etmeyen doktorlarımızdan, hastane başhekiminden, il sağlık müdürü ve personelinden Rabbim razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin" paylaşımını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber