Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Nisan 2024 - 19:47 Yorum: 0

Vali Çelik, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

Niğde Valisi Cahit Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla uygulama noktasında görev yapan personellerin ve sürücülerin bayramını kutladı.Vali Çelik, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar ile birlikte Niğ...

Vali Çelik, trafik uygulama noktalarını denetledi, vatandaşlarla bayramlaştı

Niğde Valisi Cahit Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla uygulama noktasında görev yapan personellerin ve sürücülerin bayramını kutladı.
Vali Çelik, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar ile birlikte Niğde- Kayseri kara yolunda bulunan uygulama noktasını ziyaret etti. Trafik ekipleri tarafından yol güzergâhında durdurulan araçlarda bulunanların Ramazan Bayramını kutlayan Vali Çelik, sürücüleri trafikte uyulması gereken kurallar konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Bayramını kutladığı vatandaşlara çikolata ikram eden, çocuklara hediyeler veren Vali Cahit Çelik, Niğde’de meydana gelen göçük olayı ve şehit olması nedeniyle bayramın buruk geçtiğini söyledi. Vali Çelik, "Trafik güvenliği açısından bayram süresince görev yapacak ekip sayımızı iki katına çıkardık. Allah’a şükürler olsun bayram süresince ilimizde herhangi bir trafik kazamız yok. Tüm sürücü arkadaşlarımızı özellikle emniyet kemeri takma ve aşırı hız yapmama konusunda uyarıyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber